Menu
 

Saulkrastos notiks bezmaksas informatīvs seminārs šoferiem, kuri veic starptautiskos pārvadājumus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto, infografika - ATD Foto, infografika - ATD

30.maijā no plkst. 18.00 līdz 21.00 Saulkrastos, “Circle K” autostāvvietā, notiks Eiropas Darba iestādes (ELA) organizēts informatīvs seminārs transportlīdzekļu vadītājiem, kuri veic starptautiskos pārvadājumus. Semināra tēmas būs saistītas ar Mobilitātes pakotnes I, ko pieņēma 2020. gada vasarā, prasību izpildi un kontroli, informēja VSIA “Autotransporta direkcija”.

Informatīvais seminārs notiek sadarbībā ar ekspertiem no Autotransporta direkcijas, Valsts policijas, Valsts darba inspekcijas, Latvijas Sabiedrisko pakalpojumu un Transporta darbinieku arodbiedrības LAKRS. Transportlīdzekļu vadītājiem būs iespēja uzzināt par savām tiesībām un pienākumiem saistībā ar autopārvadājumu veikšanu un nodarbinātību šādās tēmās:

- braukšanas un atpūtas laiki, tahogrāfu dati, pārkāpumu piemēri,
- nosūtīšanas noteikumi un deklarācijas,
- autovadītāju personas datu aizsardzība,
- transportlīdzekļu vadītāju nodarbinātības nosacījumi utt.

Dalība pasākumā bez reģistrēšanās. Tiks nodrošināta tulkošana no latviešu uz vairākām citām valodām (piemēram, lietuviešu, poļu), paplašinot iespējas dažādu valstu starptautisko kravu un pasažieru pārvadājumu veicējiem saņemt tieši viņiem būtisku informāciju par Mobilitātes pakotnes I prasību piemērošanas niansēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.