Menu
 

Aicina piedalīties konkursā "Sakopta vide Ādažu novadā 2023"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.adazunovads.lv Foto - www.adazunovads.lv

Skaisto dārzu, pagalmu un biznesa teritoriju saimnieki aicināti piedalīties konkursā “Sakopta vide Ādažu novadā 2023”. Pieteikties var līdz 22.jūnijam, informē Ādažu novada pašvaldībā.

Lai pieteiktos: jāsūta pieteikums uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.; jāpievieno īpašuma/dārza fotogrāfija; pieteikumā jānorāda konkursa nominācija, īpašuma adrese, pieteikuma iesniedzēja vārds, uzvārds un tālrunis; ja tiek pieteikts uzņēmums, pieteikumā jānorāda uzņēmuma nosaukums, adrese, pārstāvja/kontaktpersonas vārds, uzvārds, tālrunis un e-pasta adrese.

Konkursam var pieteikt īpašumus šādās nominācijās: “Sakoptākais īpašums” – individuālais īpašums, daudzdzīvokļu mājas īpašums, pašvaldības iestādes, ielas kvartāls vai cita koplietošanas teritorija; “Sakoptākā biznesa vide” – pakalpojumu sniegšanas, ražošanas un mazumtirdzniecības uzņēmumi; “Ādažu novada prieks” – iedzīvotāju pamanītie un pieteiktie īpašas uzmanības vērti vides, dārza vai pagalma elementi novadā, ko piesaka, saskaņojot ar īpašnieku (piesakot nomināciju, jāpievieno fotogrāfija; šajā nominācijā pieteiktos objektus vērtēs iedzīvotāji, balsojot par objektu fotogrāfijām pašvaldības "Facebook" lapā; nominācijas uzvarētāju noteiks lielākais saņemto “Patīk” jeb “Like” skaits).

Konkursam var pieteikt īpašumus, kas atrodas Ādažu novada administratīvajā teritorijā, pieteikumus gaidīs līdz 22.jūnijam. Konkursa komisija no 26.jūnija līdz 7.jūlijam veiks īpašumu apskati dabā, pirms tam par to informējot īpašniekus, norāda pašvaldībā. Balvās būs dāvanu kartes pirmo trīs vietu ieguvējiem nominācijās “Sakoptākais īpašums” un “Sakoptākā biznesa vide”: 1.vietai – 140 eiro; 2.vietai – 100 eiro; 3.vietai – 50 eiro.

Pašvaldības pārstāvji aicina iepazīties ar nolikumu, kas pieejams vietnē www.adazunovads.lv sadaļā "Aktualitātes" - "Sabiedrības līdzdalība" - "Konkursi" - "Konkurss "Sakopta vide Ādažu novadā"".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.