Logo
Drukāt šo lapu

Uzvaras Olaines, Babītes un Siguldas futbolistiem, neizšķirts salaspiliešiem

Foto – Latvijas Futbola federācija Foto – Latvijas Futbola federācija

Trīs uzvaras nedēļas vidū aizvadītajās četras Latvijas trešās līgas spēlēs izcīnījuši Pierīgas klubi no Olaines, Babītes un Siguldas. Savukārt jaunatnes futbola kluba “Daugava” un Salaspils Futbola skolas apvienotajai komandai, kas bija vinnējusi visas iepriekšējās cīņas, šoreiz nācās samierināties ar neizšķirtu.

Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” otrā komanda ceturtdien savās mājās uzņēma “Upesciema Warriors” futbolistus no Garkalnes pagasta. Spēle pagāja ar diezgan ievērojamu laukuma saimnieku pārsvaru un viņi svinēja pārliecinošu uzvaru 3:0. Vārtus iesita Elmārs Ģēģers, Roberts Purmalis un ukrainis Bohdans Poļakovs.

Otro uzvaru pēc zaudējumiem turnīra pirmajās četrās spēlēs ceturtdien izcīnīja Babītes sporta kluba futbolisti. Vienīgos vārtus 53.minūtē gūstot zviedram Matiasam Melki, viņi ar 1:0 pārspēja futbola klubu “Namejs”, kam tā bija sestā neveiksme pēc kārtas.

Savukārt līderu JFK “Daugava”/Salaspils Futbola skolas komandas mačā pret Rīgas Futbola skolas audzēkņiem vārti tā arī netika gūti – 0:0. Salaspilieši bija uzvarējuši visas piecas pirmās spēles.

Turnīra tabulā Salaspils komandai ir 16 punkti, trešajā vietā ir Olaines FK “Union” (12 p.), sestajā AFA “Olaine-2” (9 p.), astotajā Babītes sporta klubs (6 p.) un priekšpēdējā vienpadsmitajā “Upesciema Warriors” (3 p.).

Trešās līgas Ziemeļu zonas Rietumu grupas turnīrā trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs izcīnīja futbola kubs “Sigulda”, kas Salaspilī ar 2:0 pārspēja FK “Alberts” futbolistus, sagādājot pastarīšiem septīto zaudējumu pēc kārtas. Siguldieši pirmajā puslaikā nerealizēja 11 metru soda sitienu, tomēr pamatlaika pēdējās 12 minūtēs ar Matīsa Bieziņa diviem precīzajiem sitieniem salauza pretinieku pretestību.

FK “Sigulda” ar 16 punktiem 7 spēlēs tabulā ir otrajā vietā aiz SK “Super Nova-2” komandas (16 p.). Priekšpēdējā septītajā pozīcijā ir futbola klubs “Ādaži” (3 punkti 4 spēlēs).

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024