Menu
 

Jūlijā Olaines novadā reģionālo autobusu maršrutos gaidāmas izmaiņas pieturu sarakstos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Lai nodrošinātu pieejamāku sabiedrisko transportu visiem Olaines novada iedzīvotajiem, tostarp plānoti pārceļamā Baložu dzelzceļa pieturas punkta apkaimē, no šī gada 11.jūlija reģionālo autobusu pasažieriem dažos maršrutos būs izmaiņas oficiālo pieturu sarakstos, informē VSIA "Autotransporta direkcija".

Reģionālās nozīmes maršruta Nr.5171 "Rīga-Pavasari-Virši" un reģionālās nozīmes maršruta Nr.6859 "Rīga-Mežsētas" visos reisos virzienā uz Rīgu pasažieri turpmāk varēs izmantot pieturu "Citadeles iela", bet vairs nevarēs izmantot pieturu "Pagrieziens uz Birzniekiem". Arī reģionālās nozīmes maršrutā Nr.5173 "Rīga-Medemciems" turpmāk kustības sarakstā reisos virzienā no Rīgas būs iekļauta pietura "Citadeles iela".

Minētās izmaiņas ļaus minēto pieturu apkaimju iedzīvotājiem drošāk nokļūt līdz dzelzceļa stacijai "Baloži" un doties uz Medemciemu, nešķērsojot autoceļu A8 neatļautā vietā, skaidro Autotransporta direkcijā.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina AS "Liepājas autobusu parks". Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Rīgas plānošanas reģionu un Olaines pašvaldību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.