Menu
 

Apspriešanai nodots saistošo noteikumu projekts par iespēju jūrmalniekiem braukt bez maksas ar vilcienu uz Rīgu un atpakaļ

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Apspriešanai nodots saistošo noteikumu projekts par iespēju jūrmalniekiem braukt bez maksas ar vilcienu uz Rīgu un atpakaļ.

Jūrmalas domes Finanšu komitejā apstiprināts jaunu saistošo noteikumu projekts, kas paredz Jūrmalā deklarētajiem iedzīvotājiem nodrošināt iespēju bez maksas pārvietoties vilcienu maršrutā Rīga - Ķemeri un Ķemeri - Rīga. Saskaņā ar Pašvaldību likumu saistošie noteikumi tiek nodoti sabiedrības viedokļa noskaidrošanai līdz 12.jūlijam.

Pēc viedokļu apkopošanas noteikumi tiks virzīti izskatīšanai komitejā un domes sēdē. Pašvaldība informēs jūrmalniekus, kad iespēja saņemt bezmaksas braucienus stāsies spēkā un kāda būs bezmaksas biļešu izmantošanas kārtība. Plānots, ka bezmaksas braucienus vilcienos jūrmalnieki varēs izmantot šā gada rudenī.

Saistošie noteikumi izstrādāti, lai noteiktu kārtību, kādā Jūrmalā deklarētie iedzīvotāji, kuri būs deklarējušies pilsētā uz kārtējā gada 1.janvāra plkst.0:00, varēs bez maksas pārvietoties vilcienu maršrutā Rīga-Ķemeri un Ķemeri-Rīga. Paredzēts, ka vienai Jūrmalā deklarētai personai vienā diennaktī būs pieejamas divas braukšanas biļetes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.