Menu
 

Ķekavas "Audu" atstāj vārtsargs un kapteinis Ondoā

  • Autors:  LETA
Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda" Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda"

Latvijas futbola virslīgas klubu "Auda" atstāj vārtsargs un vienības kapteinis kamerūnietis Fabriss Ondoā, otrdien paziņoja komanda.

27 gadus vecais vārtsargs "Audai" pievienojās pirms 2022.gada čempionāta sākuma, šajā laika periodā vienības rindās aizvadot 43 līgas mačus, kā arī četras Latvijas kausa izcīņas spēles, kurā izdevās triumfēt un izcīnīt pirmo lielo trofeju kluba vēsturē, kas ļaus šogad debitēt UEFA Eiropas Konferences līgā.

"Šajā ģērbtuvē mēs neesam tikai komandas biedri, mēs esam brāļi," pēc pēdējā mača (0:0) virslīgā pirmdien pret čempioni "Valmieru" sacīja kamerūniešu vārtsargs. "Kopā pavadīto laiku es nekad neaizmirsīšu, pat ja jāsalīdzina ar lielajos klubu piedzīvoto. Citur nekas tāds nebūtu iespējams!"

Uz kuru klubu pārcelsies Ondoā "Auda" neatklāj, taču savā paziņojumā vienība saka vārtsargam paldies par parādīto raksturu, paraugu un sniegumu katrā spēlē, kā arī novēl izdošanos turpmākajā futbolista karjerā.

27 gadus vecais futbolists pirms pievienošanās "Audai" spēlējis "Barcelona" dublieru komandā Spānijas otrajā pēc spēka līgā, "Pobla de Mafumet", Taragonas "Gimnastic", "Sevilla" dublieru vienībā, "Alaves", kā arī Beļģijas vienībā "Oostende" un Horvātijas klubā "Istra 1961".

Savukārt 2013./2014.gada sezonā Ondoā kopā ar "Barcelona" jauniešu komandu triumfēja UEFA Jaunatnes līgā.

Tāpat viņš aizvadījis 44 mačus Kamerūnas izlasē un 2017.gadā ne tikai palīdzēja valstsvienībai izcīnīt Āfrikas Nāciju kausu, bet arī tika atzīts par turnīra labāko vārtsargu.

2022.gada sezonā "Auda" atgriezās futbola virslīgā, izcīnot piekto vietu, kā arī uzvarēja Latvijas kausa izcīņā un ieguva pirmo trofeju komandas vēsturē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.