Menu
 

Aicina uz Allažu pagasta svētkiem "Allaž Allažos"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

26.augustā pie Allažu Tautas nama norisināsies Allažu pagasta svētki "Allaž Allažos", kuros gaidāmas dažādas aktivitātes un radošas nodarbes, kā arī svētku dienas izskaņā – zaļumballe, informē Siguldas novada pašvaldībā.

No plkst.15.00 līdz 20.00 pie Allažu Tautas nama notiks radošas un izzinošas aktivitātes kopā ar jauniešu centru “Mērķis” un Allažu pagasta bibliotēku. Būs lielās koka spēles un krāšņā Siguldas novadā augušu gladiolu izstāde.

Plkst.15.00 gaidāms Rēzeknes teātra “Joriks” mēmais detektīvs visai ģimenei – “Cauruļzobis vienīgais”. Radošā komanda: režisors – Edgars Niklasons, scenogrāfija – Evita Bēta, dramaturģija – Sandija Santa, horeogrāfija – Alise Putniņa, spēlē – Marats Efendijevs, Tatjana Suhiņina-Pecka, Kristīne Klimanova. Leļļu mākslinieces: Krista Ķipure un Madara Mieriņa. Ieteicams no piecu gadu vecuma.

Plkst.16.00 priecēs pasakas uzzīmēšanas meistarklase “Uzglezno un uzzīmē pasaku” kopā ar mākslinieci Patriciju Brekti-Pannetier un dziesminieku Arni Miltiņu. Plkst.17.00 - Anneles Slišānes tekstilmākslas izstādes “Deči” atklāšana Allažu Tautas namā.

Plkst.18.00 Inese Ērmane un Jānis Ķirsis uzstāsies ar koncertprogrammu “Nāc blakus man”. Savukārt svētku dienas noslēgumā, plkst.21.00, notiks balle ar grupu “Ziņģes brāļi”, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.