Menu
 

Ulbrokas florbolistiem trešā uzvara, ķekaviešiem otrais zaudējums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Māris Greidāns, FS “Masters” Foto – Māris Greidāns, FS “Masters”

Trešo uzvaru pēc kārtas jaunās sezonas sākumā Latvijas virslīgas čempionātā izcīnījusi florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komanda, bet “Ķekava/RB&B” florbolisti piedzīvojuši otro neveiksmi. Salaspils un Ādažu novada komandu savstarpējā spēlē pārāki bija salaspilieši.

Spēlē Rīgā pret RTU/”Rockets” vienību ulbrokieši labu pamatu uzvarai ielika jau pirmajā trešdaļā, kad guva četru vārtus. Otrās trešdaļas sākumā laukuma saimnieki starpību samazināja līdz 5:3, taču sekoja vēl pieci precīzi viesu metieni pēc kārtas, un trešā trešdaļa jau bija vairs tikai formalitāte – 11:5.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Rolands Kovaļevskis, kurš pirmajās trijās spēlēs kopā izcēlies jau 12 reizes, pa diviem goliem Valtera Lapiņa un Tomasa Kristofera Birstiņa kontā.

Otro zaudējumu trijās spēlēs piedzīvojuši “Ķekava/RB&B” florbolisti, kuri izbraukuma spēlē pret čempioniem “Lielvārde/FatPipe” bija vadībā cīņas lielāko laiku, tomēr piekāpās 6:7. Izvirzījušies vadībā pirmās trešdaļas vidū, viņi bija vadībā vēl desmit minūtes pirms pamatlaika beigām, taču tad ielaida četrus vārtus pēc kārtas. Ķekaviešiem trīs vārtus guva Markuss Januševskis un divus Toms Gredzens.

Divu Pierīgas komandu savstarpējā cīņā Salaspilī FK “Saulkalne” florbolisti ar 8:5 pārspēja Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas klubu “SĀC”. Arī šajā spēlē lielā mērā izšķiroša izrādījās pirmā trešdaļa, kurā mājinieki 0:1 deficītu pārvērta 4:1 pārsvarā un vadību vairs neatdeva līdz beigām. “Saulkalnei” pēc zaudējuma pirmajā spēlē šī bija pirmā uzvara sezonā, bet “SĀC” florbolisti aizvadīja pirmo maču sezonā.

Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Rihards Diūra, Kristians Rūdolfs Priede un Raivis Ērentrauts, “SĀC” labā trīs vārtus iemeta Raitis Traviņš un divus Matīss Kristiāns Kirmuška.

Nedēļas nogalē startē arī Latvijas otrās līgas čempionāts, kurā šosezon Pierīgu pārstāv jau pieredzējušie Inčukalna “Coyote”/”Tobio” florbolisti, kā arī divi jaunpienācēji – florbola klubs “Baloži” un Ropažu “Salibandīti”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.