Menu
 

Pie lidostas "Rīga" no otrdienas mainīsies satiksmes organizācija

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - "B.S.L. Infra" Ilustrācija - "B.S.L. Infra"

Turpinoties "Rail Baltica" dzelzceļa stacijas un sliežu ceļa būvniecībai, no otrdienas, 24.oktobra, pie lidostas "Rīga" mainīsies satiksmes organizācija, pavēstīja būvnieku apvienības "B.S.L. Infra" pārstāvji.

Būvnieki informē, ka ceļš no lidostas virzienā uz Rīgu vedīs taisni pa jaunizbūvēto L2 ceļu. Savukārt, braucot uz lidostu, aptuveni nedēļu regulējamā krustojumā autovadītājiem, sekojot ceļa zīmēm, krustojumā  būs jānogriežas pa labi, konkrēto ceļa posmu apbraucot pa Ziemeļu, Torņa un Muzeju ielām. Krustojumā kustība taisni būs liegta brauktuves virskārtas uzklāšanas dēļ.

Tāpat būvnieki norāda, kad L1 ceļa virskārta būs uzklāta, satiksme tiks organizēta lokveidā pa jaunajiem ceļiem. Autovadītāji uz lidostu pēc regulētā krustojuma varēs doties diagonāli pa jauno ceļu lidostas virzienā, bet no tās, virzienā uz Rīgu, izmantojot iepriekš minēto jauno ceļu L2.

"B.S.L. Infra" īsteno arī publiskā P1 stāvlaukuma paplašināšanu, un sākusi arī jauna P5 stāvlaukuma būvniecību starp Biroju ielu un degvielas uzpildes staciju "Viada". Jauno autostāvvietu P5 plānots pabeigt nākamgad.

No otrdienas, 24.oktobra, tiks pārcelta arī 22.autobusa pieturvieta lidostā "Rīga" - turpmāk 22.autobusa pieturvieta pie lidostas "Rīga" iekāpšanai virzienā uz Rīgu atradīsies pašreizējā P1 stāvvietā pa vidu starp E un C atlidošanas izejām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.