Logo
Drukāt šo lapu

Divu dienu akcijas laikā Babītes un Salas pagastā savāktas 20,22 tonnas dažāda veida atkritumu

Foto - Ieva Makare Foto - Ieva Makare

Saglabājot augstu iedzīvotāju interesi, divu dienu īstenotajā akcijā Mārupes novada Babītes un Salas pagastā savāktas vairāk nekā 20 tonnas dažāda veida atkritumu. Akciju organizēja vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide”, piedāvājot iedzīvotājiem bez maksas atbrīvoties no nederīgajām elektroiekārtām, lielgabarīta un sadzīvē radītiem bīstamajiem atkritumiem.

Lielgabarīta un nolietotās elektrotehnikas savākšanas akcija notika 19. un 20.oktobrī, un akcijas laikā tika izvesti atkritumi no 196 adresēm, informē uzņēmumā. Visvairāk akcijas laikā tika nodotas nolietotas mēbeles un citi lielgabarīta atkritumi. Tāpat bija vērojama augsta iedzīvotāju interese nodot nolietotās riepas, kas arī tika savāktas akcijas ietvaros.

Iespēja Babītes un Salas pagasta iedzīvotājiem bez maksas nodot lielgabarīta atkritumus un nolietoto elektrotehniku tiek nodrošināta četras reizes gadā. Salīdzinot ar iepriekš rīkotajām akcijām, iedzīvotāju aktivitāte vērtējama kā līdzvērtīga.

Nākamā iespēja izbraukuma akcijas veidā nodot šādus atkritumus bez maksas Babītes un Salas pagasta iedzīvotājiem būs janvārī, vēsta uzņēmuma pārstāvji.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024