Menu
 

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā aizturēti 27 dzērājšoferi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 27 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā, liecina Valsts policijas informācija.

Sešiem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet 21 tiks saukts pie kriminālatbildības. Septiņiem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet 14 gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 183 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir pieci elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Sestdien plkst.18.38 Rīga, Jaunciema 10.šķērslīnijā, alkoholisko dzērienu ietekmē esošs vīrietis vadīja automašīnu “Mercedes Benz C280” un sadūrās ar automašīnu “VW Passat”, kas pēc sadursmes iebrauca kokā. “VW Passat” vadītājs notikuma vietā gāja bojā, bet “Mercedes Benz” pasažiere guva savainojumus un tika nogādāta ārstniecības iestādē.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti astoņi administratīvā pārkāpuma protokoli par agresīvu braukšanu un 178 protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnu zādzības un viena zādzība no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.