Menu
 

Kopš nedēļas sākuma ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 15 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 199 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki un viens gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir trīs gājēji un trīs elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Otrdien ap plkst.16.40 Ogres novada Ogresgala pagastā, uz autoceļa P80 (Tīnūži-Koknese), kravas automašīnas “DAF” vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas, un transportlīdzeklis apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas vadītājs. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus.

Kopš nedēļas sākuma Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti pieci transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Trim dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, trīs tiks saukti pie kriminālatbildības.  Trīs gadījumos tiks piedzīta transportlīdzekļa vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 120 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena laupīšana un viena zādzība no mājokļa.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.