Menu
 

ATD konkursā meklē pasažieru pārvadātājus Limbažu un Siguldas apkārtnēs

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Autotransporta direkcija (ATD) ir izsludinājusi iepirkumu par reģionālajiem sabiedriskā transporta pārvadājumiem divās tīkla daļās jeb lotēs - "Cēsis" un "Limbaži, Sigulda", prognozējot līgumcenu 28,838 miljonu eiro apmērā, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Iepirkums ir sadalīts divās daļās, tādējādi pretendents katrā maršrutu tīkla daļā ir tiesīgs iesniegt vienu neatkarīgi sagatavotu piedāvājumu, piedāvājumam pievienojot apliecinājumu par neatkarīgi izstrādātu piedāvājumu, norādīts iepirkuma nolikumā.

Plānotā iepirkuma līgumcena ir līdz 28,838 miljoni eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Tostarp maršruta tīkla daļā "Cēsis" paredzamā līgumcena ir 13,116 miljoni eiro, savukārt tīkla daļā "Sigulda, Limbaži" - 15,722 miljoni eiro.

Atbilstoši iepirkuma līgumam izpildes termiņš ir 36 mēneši.

Pretendenti pieteikumus ATD var iesniegt līdz šā gada 23.maijam.

Cēsu, kā arī Limbažu un Siguldas apkārtnē patlaban noslēgts līgums ar sabiedriskā transporta pārvadātāju AS "Cata" līdz ša gada 30.jūnijam.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. 

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.