Menu
 

Futbola pirmajā līgā uzvaras mārupiešiem un olainiešiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mārupes sporta centrs Foto - Mārupes sporta centrs

Panākumus Latvijas pirmās jeb Nākotnes līgas sestās kārtas spēlēs nedēļas nogalē izcīnīja Mārupes sporta centra un Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” komandas. Dažādiem rezultātiem cīņas ar Pierīgas klubu piedalīšanos aizvadītas arī otrās un trešās līgas turnīros.

Mārupes sporta centra futbolisti savā laukumā uzņēma JFK “Ventspils” vienību, un 90 minūtēs rezultāts tā arī netika atklāts. Taču kompensācijas laikā mārupieši nopelnīja tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, un Gatis Štrauss sita precīzi – 1:0.

Uzvaru ar vienu vārtu pārsvaru svinēja arī AFA “Olaine” komanda, kas divu tabulas lejasdaļas klubu savstarpējā mačā ar 2:1 izbraukumā pārspēja “Rēzekni”. Mājinieki pirmie izvirzījās vadībā, taču otrajā puslaika pirmajā daļā Marks Pačepko un Kārlis Rūja triju minūšu laikā divreiz raidīja bumbu laukuma saimnieku vārtos. Pašās beigās olainiešiem bija iespēja gūt arī trešos vārtus, taču K.Rūja nerealizēja “pendeli”.

Olaines komanda šis bija pirmais panākums, un sešās spēlēs viņi savākuši četrus punktus. Mārupes komandai ir septiņi punkti.

Latvijas otrās līgas B grupas turrnīra ceturtajā kārtā pirmo zaudējumu šosezon piedzīvoja futbola klubs “Ķekava/Auda”, kas divu līdervienību savstarpējā cīņā cieta sagrāvi 0:5 pret futbola skolas “Jelgava” dublieriem. Trīs vārtus ķekavieši ielaida 15 minūšu laikā pirmā puslaika vidū un vēl divus – otrā puslaika pirmajās desmit minūtēs.

Savukārt FK “Salaspils” futbolisti mājas spēlē pret Liepājas klubu “Karosta” pirmajā pusstundā ar Artjoma Zamullo un Svetoslava Čugunova vārtu guvumiem panāca 2:0, taču otrajā puslaikā ielaida divus vārtus un cīņu beidza neizšķirti 2:2. Aizvadītajās četrās spēlēs ķekaviešiem ir septiņi punkti, bet salaspiliešiem četri.

Ar rezultatīvu neizšķirtu pret “Atheltic Club Jules Verne” komandu sezonu Latvijas trešās līgas Centra grupā sāka “Upesciema Warriors” futbolisti. Otrā puslaika sākumā viņi bija nonākuši zaudētājos 0:3, tad ar diviem Mārtiņa Vecvagara un vieniem Gata Zankovska un Renāra Eberharda precīzajiem sitieniem izvirzījās vadībā, tomēr kompensācijas laika pašās beigās ielaida ceturtos vārtus – 4:4.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.