Menu
 

Aptauja. Vai būtu lietderīgi atkal sākt administratīvi teritoriālo reformu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Daina Blūma
Ilustrācija - VARAM, foto - Daina Blūma Ilustrācija - VARAM, foto - Daina Blūma

Tiks izveidota koalīcijas darba grupa iespējamiem grozījumiem Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumā, pavēstījusi Ministru prezidente Evika Siliņa (JV). Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likums tiks atvērts, jo tas ir koalīcijas kopīgs lēmums. Par tālākajiem risinājumiem tiks runāts darba grupā, lai pēc iespējas īsākā laikā Saeimā pieņemtu nepieciešamos likumus.

Inese, klientu apkalpošanas speciāliste

Es esmu pret to, ka šobrīd atkal sāktu mainīt robežas. Principā es tam īsti neredzu jēgu. Ja tam būtu redzams kāds labāks rezultāts, tad varētu saprast, ka reforma tiek pārskatīta.

Alise, mājsaimniece

Īsti laikam ne. Man šķiet, ka ir labi tā, kā ir. Jo savulaik jau robežas mainīja, tad atkal kaut ko pārveidoja un atkal... Sanāk, ka īsti nav kaut kas līdz galam izdomāts, ja tā reformēšana notiek tik bieži.

Daina, pasākumu organizatore

Atsaucoties uz savu paziņu un draugu viedokļiem, viņi visi gribētu atgriezties pie sākotnējā dalījuma, tas konkrēti, ja runājam par Ikšķili. Uzskatu, ka Ikšķilei vajadzētu būt atsevišķi, ar savu vadību un iespēju pašiem risināt savas problēmas.

Gunta, kasiere konsultante

Jā, domāju, ka vajadzētu lielos novadus sadalīt mazākos, jo es uzskatu, ka tas būtu ļoti labi mums. Tas būtu ļoti patīkami, ja iedzīvotāji apzinātos, ka mēs dzīvojam savā Ikšķilē.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.