Pirmie pavasara zaļumi - bagātīgs vērtīgo vielu avots
- Publicēts Atpūta
- Autors: Agnija Greiziņa, "Tamro Baltics" mārketinga vadītāja Latvijā
- Komentāri
Tikko pirmie zaļumi sāk parādīties mums visapkārt, ir īstais laiks tiem bagātīgāk papildināt arī mūsu ikdienas ēdienkarti. Vai tie būtu pirmie uz palodzes izaudzētie lociņi vai laukos ievākti priežu un egļu pumpuri, vai pirmās pieneņu lapiņas - tie visi sniedz vērtīgas vielas un vitamīnus mūsu organismam. Kāda ir zaļumu nozīme mūsu ēdienkartē, kurus no savvaļas augiem varam lietot uzturā, un kāda piesardzība ir jāievēro? Stāsta "Benu" aptiekas piesaistītā eksperte, sertificēta uztura speciāliste Liene Sondore un "Benu" aptiekas klīniskā farmaceite Ilze Priedniece.