Tradicionālas un mūsdienīgas garšas Baltā galdauta svētkiem
- Publicēts Atpūta
- Autors: Raimonds Zommers, “Maxima Latvija” garšu vēstnesis un šefpavārs
- Komentāri
Ko labāk celt galdā un kā noformēt Baltā galdauta svētku mielastu? Maijs ir īpašs svētku laiks Latvijā, jo atzīmējam Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienu. Šajā laikā jo īpaši vēlamies pavadīt laiku kopā ar ģimeni, un nav noslēpums, ka tieši svētku mielasts stiprina kopības sajūtu ar ģimeni, draugiem un saviem tuvajiem. Par godu valsts sumināšanai, “Maxima Latvija” garšu vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers dalās modernās recepšu idejās, kā šogad paspilgtināt savu svētku galdu mūsdienīgā veidā.