Izdevīgu vakariņu idejas gatavošanai no biežāk nocenotajiem produktiem
- Publicēts Atpūta
- Autors: Normunds Baranovskis, “”Rimi” gardēdis”, šefpavārs
- Komentāri
Katrs Latvijas iedzīvotājs gadā atkritumos izmet vidēji 100 kg pārtikas produktu, jeb, pārrēķinot naudā, katra mājsaimniecība palaiž vējā vairāk nekā 300 eiro, rāda “Rimi” veiktās aptaujas. Lieliska iespēja, kā mazināt pārtikas atkritumu apjomu un turklāt ietaupīt, ir iespēju robežās iegādāties produktus ar pēdējās dienas termiņu un izmantot tos gardu maltīšu pagatavošanā. Nocenotā pārtika ir iespēja iegādāties drošus, kvalitatīvus produktus ar tās pašas dienas derīguma termiņu par samazinātu cenu – līdz pat 50% no produkta sākuma cenas.