Menu

 

Veikalam "Cukurs" piešķirts apbalvojums kā iedzīvotājiem draudzīgākajam pakalpojumu sniedzējam Ropažu novadā

Veikals “Cukurs” Ropažos darbojas jau trešo gadu, un to labi zina gan vietējie iedzīvotāji, gan attālāki ciemiņi no citiem Latvijas novadiem, stāsta ”Cukura” saimniece, SIA "TL Candles" dibinātāja Terēza Luksa. To, ka šī vieta ir iemīļota, apliecina arī nupat Ropažu novada piešķirtā balva nominācijā “Iedzīvotājiem draudzīgākais pakalpojumu sniedzējs”. Šāda apbalvojumu piešķiršana jaunajā novadā notiek pirmo reizi, un to nosaka iedzīvotāju balsojuma un pašvaldības žūrijas pārstāvju vērtējuma rezultāts. 

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: Gada pirmajos mēnešos vētras radījušas postījumus 700 000 eiro apmērā

Šī gada pirmajos trīs mēnešos tikai privātpersonām vien par dabas stihiju bojātu īpašumu, iedzīvi un transportlīdzekļiem izmaksāti jau ap 700 000 eiro, bet pieteikto atlīdzību skaits par nekustamā īpašuma bojājumiem jau tagad ir gandrīz tikpat liels kā 2020. un 2021. gadā kopā, liecina AAS “Balta” statistika.

Lasīt vairāk...

"Cesvaines piens" atsakās no Krievijas vārda izmantošanas savā produkcijā

Paužot atbalstu Ukrainas tautai, uzņēmums “Cesvaines piens” turpmāk savas produkcijas nosaukumā vairs neietvers Krievijas nosaukumu, proti, “Krievijas siers” turpmāk tiks saukts par “Tilzītes sieru” (“Tilsit”, “Tilsiter”). Nosaukums tiks mainīts visiem “Cesvaines piens” zīmola produktiem un uzņēmuma pārstāvētā zīmola “Siera nams” izplatītajai produkcijai.

Lasīt vairāk...

Līdz 29.aprīlim "SEB banka" aicina Pierīgas biznesa ideju autorus pieteikties sociālās uzņēmējdarbības grantam

Līdz 29. aprīlim turpinās projektu pieņemšana jaunai sociālās uzņēmējdarbības grantu programmai “Augšup”, ko īsteno “SEB banka” kopā ar Mārupes, Siguldas, Ķekavas, Olaines un Ropažu novadiem ar mērķi veicināt sociālās uzņēmējdarbības attīstību Pierīgā.

Lasīt vairāk...

Zivju zupa selgā un gards sauklis krastā: Mums ir zivis!

Tuvojoties jaunajai šī pavasara zvejas sezonai, visā Latvijas jūras piekrastē saimnieces cilā katlus un pannas, raugās pēc smeķīga aizdara un svaigām lozberlapām. Kad nāks lielā reņģe un taimiņus nomainīs pirsmjāņu laši, no Rucavas līdz Ainažiem sāks kūpēt dūmu namiņi un virtuvēs gozēties katli ar marinādēm un zivju virām. Zvejnieku kulinārais mantojums sauktin sauks uplejās, krasta kāpās vai pat selgā piekrastnieka laivā, kur uz motora galvas burbuļos īsta, pārpasaulīgi garda zivju zupa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.