Menu

 

Juris Ulmanis. Uz Grenlandi – pēc pērlēm. Fragmenti no topošās grāmatas (4)

Turpinām publicēt fragmentus no Jura Ulmaņa topošās grāmatas “Uz Grenlandi – pēc pērlēm”, kas nāks klajā vasaras vidū apgādā “Laika grāmata”. Šeit publicētajās nodaļās, blakus ceļojuma aprakstam, arī fragmenti no Jura biogrāfijas, iemesli Grenlandes izvēlei, pavisam vienkāršas dzīvošanas un cilvēku savstarpējo attiecību lietas. 

Lasīt vairāk...

Juris Ulmanis. Uz Grenlandi – pēc pērlēm. Fragmenti no topošās grāmatas (3)

Turpinām publicēt fragmentus no Jura Ulmaņa topošās grāmatas “Uz Grenlandi – pēc pērlēm”, kas nāks klajā vasaras vidū apgādā “Laika grāmata”. Šeit publicētajās nodaļās, blakus ceļojuma aprakstam, arī fragmenti no Jura biogrāfijas, iemesli Grenlandes izvēlei, pavisam vienkāršas dzīvošanas un cilvēku savstarpējo attiecību lietas. 

Lasīt vairāk...

"Kodola" receptes: klasiskās tortes

Klāt skolu izlaidumu un citu jauku vasaras svētku laiks. Kādēļ gan, tiem gatavojoties, neatteikties no dažādā, bet reizē tik vienādā lielveikalu piedāvājuma un nepamēģināt pagatavot torti pašiem, par pamatu ņemot, piemēram, 1936. gadā J. Grīnberga izdoto H. Birziņas un A. Švāgera-Vīksnes “Latvisko un moderno virtuvi”?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.