Trīs radošas receptes, kā izmantot pāri palikušo maizi
- Publicēts Atpūta
- Autors: Liene Zarečanska, "Fazer Latvija" komunikācijas konsultante
- Komentāri
Pārtika ir viena no lielākajām izdevumu pozīcijām mūsu ikdienas budžetā, taču par spīti tam Eiropas Savienībā vidēji viens cilvēks gadā izmet 173 kilogramus pārtikas. Tādēļ ir nepieciešams mainīt pārtikas lietošanas paradumus, un gada sākums ir lielisks atskaites punkts, lai sāktu piepildīt apņemšanos – jēgpilnāku pārtikas produktu izmantošanu tā, lai pēc iespējas vairāk no iegādātā tiek izlietots, nevis izmests. Maize, kā zināms, ir goda vietā katra Latvijas iedzīvotāja mājās, taču bieži gadās, ka nopirkto maizi nepagūstam izlietot. Kā no tā izvairīties?