Apnikuši zirņi ar speķi? Ziemassvētku maltīti iesaka Raimonds Zommers
- Publicēts Atpūta
- Autors: Raimonds Zommers, šefpavārs un “Maxima Latvija” garšu vēstnesis
- Komentāri
Latviešu ticējumi vēsta, ka Ziemassvētkos ir galdā jāceļ deviņi ēdieni, lai nākamais gads būtu pārticis un bagāts. Lai iedzīvotājiem atvieglotu ideju lidojumu, kā palutināt sevi un savu ģimeni svētku laikā, aicinu Ziemassvētkos pagatavot trīs kārtu maltīti, kurā būs iekļauti tādi iecienīti produkti kā ķirbis, cepetis un ziedkāposts, maltīti papildinot ar mūsdienās aktuālām garšām – kvinoju, fetas sieru, māršmeloviem. Šīs būs ne tikai viegli un ātri pagatavojamas receptes, kuras izbaudīs kā mazie, tā arī lielie, bet tās ir arī īpaši izdevīgas.