Menu
 

Uzsāk "Laimas" ražotnes būvniecību Ādažos

  • Autors:  Apriņķis.lv
No kreisās: “Orkla Confectionery & Snacks” izpilddirektore un valdes priekšsēdētāja Šanete Heuana-Fladbī, “Merks” valdes priekšsēdētājs Oskars Ozoliņš, Ādažu novada domes priekšsēdētājs Māris Sprindžuks, “Orkla Latvija” valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons. Foto – publicitātes. No kreisās: “Orkla Confectionery & Snacks” izpilddirektore un valdes priekšsēdētāja Šanete Heuana-Fladbī, “Merks” valdes priekšsēdētājs Oskars Ozoliņš, Ādažu novada domes priekšsēdētājs Māris Sprindžuks, “Orkla Latvija” valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons. Foto – publicitātes.

Trešdien “Orkla Latvija” vadības komanda kopā ar “Orkla” grupas, Ādažu novada domes un būvniecības firmas “Merks” pārstāvjiem atklāja “Laimas” jaunās ražotnes būvniecību. Drīzumā tiks pabeigta būvlaukuma iekārtošana, uzsākti zemes darbi un sagatavošanās ražotnes pamatu veidošanai. “Orkla Latvija” tuvāko gadu laikā jaunās “Laimas” ražotnes būvniecībā Ādažos un zīmola turpmākā attīstībā investēs vairākus miljonus eiro.

“Man ir patiess lepnums šodien būt šeit – Laimas ielā – un kopā ar mūsu partneriem oficiāli atklāt jaunās “Laimas” ražotnes celtniecības procesu. Mums priekšā ir ievērojams darbs, bet es ticu, ka kopīgiem spēkiem un mērķtiecību mēs radīsim izcilu ražotni mūsu mīlētākajam saldumu zīmolam “Laima”. Šis ir vēsturisks moments mūsu uzņēmuma un zīmola “Laima” attīstībā. Šodien mēs ne tikai sākam celt jaunu ražotni, bet mēs arī veidojam jaunu attīstības lappusi Latvijas saldumu rūpniecības vēsturē,” uzsvēra “Orkla Latvija” valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons.

“Šis ir svarīgs solis ne tikai “Orkla Latvija”, bet arī visai “Orkla” grupai. Mēs lepojamies strādāt ar daudzveidīgajiem un tautā iemīļotajiem Latvijas zīmoliem. Ar šo jauno ražotni mēs varēsim turpināt attīstīt “Laimas” zīmolu un stiprināt mūsu pozīcijas Latvijā,” uzsver “Orkla Confectionery & Snacks” izpilddirektore un valdes priekšsēdētāja Šanete Heuana-Fladbī. 

Kā jau ziņojām iepriekš, 17. aprīlī “Orkla Latvija” vadība parakstīja līgumu ar būvkompāniju “Merks” par “Laimas” jaunās ražotnes celtniecību Ādažos. Iegādātajā zemes gabalā jau līdz šim ir sagatavoti pievadceļi un pieslēgumi jaunās ražotnes infrastruktūrai, kā arī ražotnes iela nodēvēta Laimas vārdā.

Jaunajā “Laimas” ražotnē Ādažos arī atradīsies moderna attīstības laboratorija, kas ļaus attīstīt un pilnveidot jaunus produktus.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.