Menu
 

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā gājuši bojā trīs cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 198 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gājuši bojā trīs un cietuši 18 cilvēki, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir pieci gājēji.

Jau ziņots, ka sestdien ap pulksten 11.00 Siguldas novada Siguldas pagastā uz autoceļa A2 notika automašīnas “Volvo” ar piekabi un vieglā transportlīdzekļa “Nissan”sadursme. Negadījumā dzīvību zaudēja abu transportlīdzekļu vadītāji, savukārt negadījumā cietušie automašīnas “Nissan” pasažieri tika nogādāti medicīnas iestādē.

Sestdien ap pulksten 13.40 Rīgā, Jelgavas ielā, 1932.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Nissan”, uzbrauca diviem jauniešiem. Negadījumā dzīvību zaudēja jauniete, savukārt jaunietis ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Valsts policijā tiek skaidroti notikušo ceļu satiksmes negadījumu iemesli.  

Nedēļas nogalē Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 15 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Diviem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet 13 tiks saukti pie kriminālatbildības. Sešiem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet septiņos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 64 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un astoņi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība, divas zādzības no mājokļa un viena laupīšana.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.