Menu
 

Pabeigti būvdarbi uz Rīgas apvedceļa

  • Autors:  Apriņķis.lv
Pabeigti būvdarbi uz Rīgas apvedceļa arhīvs

Pabeigti būvdarbi uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers–Saulkalne) posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas (A6). Līdz ar to ir atcelti satiksmes ierobežojumi krustojumā ar autoceļu Ulbrokas–Ogre (P5) un satiksme notiks raiti, sola VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Būvdarbu ietvaros tika pārbūvēta ceļa sega un ieklātas trīs jaunas asfalta kārtas, kā arī atjaunots tiltu pār Mazo Juglu līdz tā nesošajām konstrukcijām. Visā posmā nomainīja caurtekas un sakārtoja ūdens novades sistēmu. Būvdarbus veica AS “Ceļu pārvalde”, un to līgumcena ir 6,16 miljoni eiro (ar PVN), ko 85 procentu apmērā līdzfinansē ES Kohēzijas fonds.

Kopumā šajā sezonā būvdarbi jau ir pabeigti 66 valsts autoceļu posmos, taču būvdarbu sezona valsts autoceļu tīklā turpinās. Patlaban lielākie būvdarbi un satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem Pierīgā ir uz Rīgas apvedceļa A4, kur turpinās krustojuma pārbūve pie pagrieziena uz Muceniekiem un ir slēgta iebraukšana Muceniekos caur Sunīšiem.  

“Latvijas Valsts ceļi” aicinām autovadītājus ievērot satiksmes organizāciju – pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes būvdarbu vietās. 

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.