Menu
 

Allažos atklāts jauns valsts klientu apkalpošanas centrs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

25.janvārī jaunu valsts un pašvaldības vienotos klientu apkalpošanas centru (VPVKAC) atklāj Siguldas novada pašvaldībā. Jaunais VPVKAC atrodas Allažos, Birzes ielā 4, tā darba laiks pirmdienās ir plkst.8.00-13.00, otrdienās, trešdienās plkst.8.00-13.00 un 14.00-17.00, ceturtdienās 8.00-13.00 un 14.00-18.00, piektdienās 8.00-14.00.

Tādējādi Latvijas iedzīvotājiem šobrīd ir pieejami jau 173 klientu apkalpošanas centri, kur vienuviet iespējams pieteikt 13 valsts iestāžu pakalpojumus (sociālos, uzņēmējdarbības, būvniecības, un daudzus citus), kā arī pašvaldības pakalpojumus klātienē, telefoniski un elektroniski, informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā.

“Allažu pagasta iedzīvotājiem tagad varēsim sniegt ne tikai atbalstu pašvaldības pakalpojumu saņemšanai, bet arī informāciju par valsts pārvaldes pakalpojumiem un dažādu pieteikumu iesniegšanu. Iedzīvotāji varēs saņemt plašāku pakalpojumu klāstu tepat pagastā, tuvāk savai dzīvesvietai, un nebūs nepieciešams doties uz Siguldu vai Rīgu,” citēta Siguldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja Jūlija Indriksone.

“Aicināsim iedzīvotājus izmantot Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, Valsts ieņēmumu dienesta, Nodarbinātības valsts aģentūras un citu iestāžu pakalpojumus, kā arī palīdzēsim pieteikt pakalpojumus portālā “latvija.lv”.”

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.