Menu
 

Pēc pašvaldības ierosinājuma Olaines novadā būs divi masu vakcinācijas centri

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Lai mazinātu Covid-19 izplatību Olaines novadā un nodrošinātu iespēju vakcinēties uz vietas savā novadā arī tiem, kuriem nav iespējas vakcinēties pie sava ģimenes ārsta, Olaines novada pašvaldība marta sākumā ir ierosinājusi divu masu vakcinācijas centru izveidi novada teritorijā.

Kā liecina informācija pašvaldības interneta vietnē, šobrīd Olaines novada pašvaldība ir panākusi vienošanos ar Veselības ministrijas Vakcinācijas projekta biroju par masu vakcinācijas centra izveidi Olainē un Jaunolainē un risina centru veidošanas organizatoriskos un tehniskos jautājumus. Vakcinācijas centri tiek veidoti pašvaldības objektos – sporta namos, kuros ir atbilstošas telpas un apstākļi šādu centru izveidošanai (ventilācija, distancēšanās un apmeklētāju plūsmas vienā virzienā nodrošināšana u. c.).

Šobrīd vēl nav zināms precīzs datums, kad Olaines vakcinācijas centrs Olaines sporta namā Zemgales ielā 33A un Jaunolaines vakcinācijas centrs Jaunolaines sporta namā Meža ielā 2B sāks darbu, tas ir atkarīgs no vakcīnu piegādēm un pieprasījuma vakcinēties, bet jau notiek sagatavošanas darbi, lai centri būtu gatavi un uzsāktu darbu, tiklīdz tas būs iespējams.

Vakcinēšanās šajos centros notiks tikai pēc iepriekšēja pieraksta tīmekļvietnē manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989. Vēršam uzmanību, ka masu vakcinācijas centros Olaines novadā tāpat kā valstī vakcinācija notiks saskaņā ar vakcinācijas plānu un atvērtajām prioritārajām grupām.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.