Menu
 

Aptauja. Ko jūs domājat par karu Ukrainā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un "Stratcom" Foto - Liene Ozola un "Stratcom"

Aprit divi gadi, kopš 2022. gada 24. februārī sākās neizprovocēts plaša mēroga Krievijas militārais iebrukums Ukrainā. Kādi secinājumi par Ukrainā notiekošo šajā laikā ir radušies cilvēkiem Latvijā?

Vilnis no Ogres

Jūtu līdzi ukraiņiem un saprotu, ka viņiem joprojām vajag sniegt palīdzību. Bet vienlaikus redzu, ka visos šajos notikumos ir arī ļoti daudz politikas un biznesa interešu. Kā savulaik romānā “Vējiem līdzi” teica Rets Batlers, labi nopelnīt var tad, kad valsts brūk vai tiek atjaunota.

Antoņina no Ogres

Ziņās nedaudz palasu, kas tur notiek, bet man ir viena vēlēšanās: lai tas viss ātrāk beidzas! Tagad lasīju, ka Putins caur ASV vēlas iesaldēt karu, bet man ir aizdomas, ka tas tā viegli nebeigsies. Protams, žēl bērniņu un visu pārējo cilvēku. Bērni iet bojā zem drupām, viņi tiek zagti un aizvesti uz Krieviju… Tas ir šausmīgi.

Ieva no Rīgas

Sekoju līdzi notikumiem Ukrainā. Ir baisi par to domāt, taču šobrīd nekā laba tur neredzu. Bet es ļoti ceru, ka labie uzvarēs, citādi par to nemaz nevar domāt. Ja necer uz labā uzvaru, tad no tām domām vispār var sajukt prātā.

Ainārs no Tīnūžiem

Mani biedē, ka mēs sākam atslābt, pierast pie domas par karu, jo to, kas var skart arī mūsu valsti, mēs nezinām. Man ir sāpīgi, ka ASV republikāņi bremzē palīdzības sniegšanu Ukrainai. Mums tas ir ļoti būtiski, jo Ukraina šobrīd stāv mums priekšā un ir kā aizsargvalnis. Un baltieši, protams, ir tie, kas visvairāk palīdz ukraiņiem šajā karā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.