Menu
 

Aptauja. Kā vērtējat savu finansiālo un valsts ekonomisko stāvokli? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foyto - Liene Ozola un pixabay.com Foyto - Liene Ozola un pixabay.com

Pašvaldību šogad apstiprinātie budžeti ir trūcīgāki, mazāk ir investīciju projektu, un tas galvenokārt saistīts ar pieaugošajām izmaksām izglītības jomā, pārceļot daļu finansējuma no valsts uz pašvaldību pleciem.

Iveta

Var teikt, ka kopumā finansiāli jūtos labi un stabili. Ja runājam par labklājības līmeni, uzskatu, kas tas turas apmēram tādā pašā līmenī, jo alga ir palielinājusies, bet vienlaikus palielinās arī izdevumi, jo gan precēm, gan pakalpojumiem cenas ir pieaugušas.

Jānis

Teikšu tā – varam iztikt tīri tā neko. Dieva laime, ka varam strādāt un veselība turas, lai to varētu darīt. Bet valstī kopumā noteikti varētu būt labāka ekonomiskā situācija.

Anita

Kopumā valstī, domāju, lielākā problēma ir tas, ka valdības pārstāvji pārāk maz domā par vienkāršajiem darba darītājiem un iedzīvotājiem. Visas intereses vairāk ir tikai par savu personisko labklājību. Man ir jāpiekrīt tiem, kas ierosina valdības pārstāvjiem pamēģināt izdzīvot, piemēram, ar pensionāra ienākumiem.

Sofija

Domāju, ka daudziem cilvēkiem ir grūti izdzīvot. Dārgi komunālie maksājumi, dārga pārtika.  Cilvēki zina, ka ir kļuvis sliktāk.  Kad es nomaksāju visus rēķinus, knapi paliek pāri kaut kas dzīvošanai. Man savilkt galus kopā ir arvien grūtāk. Un, ja vēl gadās kāds neparedzēts izdevums, tad vispār nezinu, ko darīt.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.