Menu
 

Foto: Mārupē durvis apmeklētājiem vēris bērnu preču veikals "Petite Kingdom"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ar sirsnīgu atklāšanas pasākumu un labo darbu vēstnešu dalību, Mārupē, Daibes ielā 29, durvis vēris jauns premium zīmolu bērnu preču koncepta veikals “Petite Kingdom”. Tas saviem apmeklētājiem klātienē piedāvā vairāk nekā 12 Eiropā atzītu zīmolu dabai draudzīgas un ilgtspējīgas preces bērniem. Jaunā veikala uzdevums ir turpināt atbalstīt bērnus sadarbībā ar “Lielas rūpes par mazajiem” un  būt vēl tuvāk saviem klientiem.

Jaunā veikala koncepts ir balstīts idejā par mierpilnu satikšanās vietu ģimenēm, kur prieku un iedvesmu var smelties gan bērni, gan pieaugušie. Jau no pirmssākumiem “Petite Kingdom” pamatvērtība ir ģimene un bērni, kas arī ir uzņēmuma īpašā pievienotā vērtība.

Arī jaunā veikala atklāšana bija cieši saistīta ar atbalstu bērniem un labo darbu tēmu. Jau pasākuma laikā viesi izmantoja iespēju un veica pirmos ziedojumus bērnu atbalstam. Šim mērķim tiek ziedots arī no katras nopirktās rotaļlietas un apģērba, kas pieejams “Petite Kingdom” klāstā.

Zīmola radītāja Agnese Baumane teic, ka ideja par veikala atvēršanu nākusi strauji un lēmums par to pieņemts pateicoties klientu pamudinājumam; “Nekas nav neiespējams, tikai ir jāgrib un jādara! Tas bija laika jautāju, kad atvērsim savu veikalu arī klātienē. Neraugoties uz pandēmijas ievestajām korekcijām, kad viss notiek attālināti, mums ir svarīgi tikties ar saviem klientiem, lai nodotu mūsu rūpes un ģimeniskās vērtības tālāk, jo mums patiesi rūp bērni!”

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.