Menu
 

Ar Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējumu šovasar īstenos 12 vasaras nometnes bērniem un jauniešiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Ik gadu Siguldas novada pašvaldības organizē bērnu un jauniešu nometņu projektu konkursu. Šogad konkursā tika saņemti 30 projektu pieteikumi, no kuriem pašvaldības atbalstu ieguva 12 projekti. Kopējais pašvaldības piešķirtais finansējums projektu īstenošanai ir 14 875 eiro, informēja Siguldas novada domē.

Konkursa mērķis ir veicināt novada bērnu un jauniešu lietderīga brīvā laika pavadīšanu, popularizēt veselīgu dzīvesveidu un atbalstīt nevalstisko organizāciju un fizisko personu iniciatīvu bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā. Dažādas nometnes paredzētas bērniem un jauniešiem no septiņu līdz 18 gadu vecumam.

Nometnes rīkos Siguldas sporta skolas atbalsta biedrība, Siguldas novada Jaunrades centra atbalsta biedrība, “Siguldas dejas atbalsta biedrība”, “Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrība”, Dejas un sporta atbalsta biedrība, kā arī biedrības “Sporta klubs Ziemeļpols”, “FK Sigulda”, “Attīstības parks”, “Peldēt droši”, “Latvijas skautu un gaidu centrālā organizācija” un individuāli Lelde Lapsa.

Pašvaldības speciālisti aicina vecākus iepazīties ar piedāvāto nometņu organizēšanas kārtību, kopīgi ar bērniem pārrunāt disciplīnas un drošības jautājumus tajās.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.