Menu
 

Negadījumā uz Tallinas šosejas Saulkrastu novadā gājis bojā automašīnas vadītājs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien, 10.augustā, ap plkst.23.20 Saulkrastu novadā, Tallinas šosejas 33.kilometrā, automašīnas “Mercedes Benz” vadītājs uzbrauca stāvošai automašīnai “Volvo”. Automašīnas “Volvo” vadītājs no gūtajām traumām mira medicīnas iestādē. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 206 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 28 cilvēki un divi gājuši bojā, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir trīs gājēji, seši velosipēdisti un trīs elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Jau ziņots, ka pirmdien ap plkst.17.00 Ādažu novadā, uz grants ceļa starp Kārklu un Muižas ielu, pēc sākotnējās informācijas, kāds motocikla vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas, ieslīdēja grāvī, un motocikls uzkrita braucējam virsū. Negadījuma rezultātā motocikla vadītājs no gūtajām traumām gāja bojā.

Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē pēdējo triju dienu laikā aizturēti deviņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 165 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs protokoli par agresīvu braukšanu.

Rīgā un Pierīgā kopš pirmdienas reģistrētas divas automašīnu zādzības, 16 velosipēdu zādzības, kā arī četras zādzības no mājokļa.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.