Menu
 

Jūrmalā no grāvja izcelts bojāgājis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis astoņus izsaukumus. Piektdien pēcpusdienā glābēji Jūrmalā no grāvja izcēla bojāgājušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas amatpersonām.

Jau ziņots, ka ceturtdien plkst. 11.21 VUGD saņēma izsaukumu uz Salaspili, kur divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva istabā dega sadzīves mantas. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējies viens cilvēks, kurš notikumā cieta, savukārt divus cilvēkus evakuēja ugunsdzēsēji. Ēkā ugunsdzēsēji atrada cilvēku, kuram NMPD mediķi konstatēja nāvi.

Vēl Salaspils novada Salaspils pagastā dega kravas automašīnas bremzes 0,2 m2 platībā, Pirmajā ielā Ādažos – vieglā automašīna (7 m2), bet Ādažu novada Ādažu pagastā – riepa (0,3 m2).

Ceļu satiksmes negadījumu sekas novērstas piektdien Mārupes novada Babītes pagastā, kur bija notikusi divu mikroautobusu un vieglās automašīnas sadursme, kā arī sestdien Lienes ielā Jūrmalā, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Savukārt Dzelzceļa ielā Jūrmalā un Linu ielā Rāmavā sazāģēti nolūzuši koki un atbrīvotas brauktuves.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.