Menu
 

Satiksmes negadījumā Babītes novadā gājis bojā velosipēdists (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Satiksmes negadījumā Babītes novadā gājis bojā velosipēdists (papildināta) Foto - arhīvs

Svētdien plkst. 16.49 Rīgas – Ventspils šosejas 15.kilometrā Babītes novada teritorijā automašīnas “Peugeot” vadītājs uzbrauca velosipēdistam, kurš, stumjot velosipēdu, šķērsoja ceļa braucamo daļu. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā velosipēdists no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Policija skaidro notikušā apstākļus. 

Kopumā kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens gājis bojā. Pierīgā satiksmes negadījumi ar cietušajiem fiksēti piektdien Skolas ielā Salaspilī, sestdien Olaines novada Pārolainē un svētdien Baldones novadā.

Bez cietušajiem Pierīgā beigušies trīs satiksmes negadījumi Ķekavas novadā, pa diviem Ādažu, Babītes un Stopiņu novados, pa vienam Baldones, Ikšķiles, Mārupes, Salaspils un Siguldas novados, kā arī Jūrmalā.

Ceļu satiksmes negadījumu jomā policija triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 456 administratīvā pārkāpuma protokolus. 160 protokoli sastādīti par braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā ceļu policija aizturējusi septiņas personas, arī pa vienai Dubultu prospektā Jūrmalā, Ādažu novada Baltezerā un Stopiņu novada Vālodzēs.

Rīgas reģionā nozagta viena automašīna un viens velosipēds, kā arī pastrādātas arī 17 zādzības no transporta līdzekļa, tajā skaitā viena Pārolainē.

(papildināts viss teksts)

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.