Menu
 

Pabeigti būvdarbi uz Tallinas šosejas Saulkrastu apvedceļā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Valsts ceļi Foto - Latvijas Valsts ceļi

Pabeigti būvdarbi uz Tallinas šosejas (A1) Saulkrastu apvedceļā, un tur vairs nav satiksmes ierobežojumu, vēsta VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC). Taču ceļu remontdarbi valstī turpinās kopumā uz vairāk nekā 100 autoceļu posmiem, tāpēc autobraucējiem arī turpmāk ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā.

Pierīgā lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem uz galvenajiem autoceļiem ir uz Daugavpils šosejas (A6) posmā no Salaspils līdz Ikšķilei, kur noteikts ātruma ierobežojums 70 km/h un pārmaiņus tiek slēgta viena no divām joslām uz katras no brauktuvēm, kā arī uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu, kur satiksme joprojām tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā, ātruma ierobežojums 70 km/h. Šajā ceļa būvdarbu posmā jāplāno papildu laiku, jo sevišķi darbdienu rītos un vakaros ceļā var paiet vairāk par pusstundu.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē Waze.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.