Menu
 

Siguldas novada sporta biedrības var pieteikties finansējumam amatieru sportam

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Siguldas novada pašvaldības Izglītības un sporta pārvaldes Sporta nodaļa aicina biedrības līdz 15.oktobrim iesniegt pieteikumus finansējumam amatieru sportam, informēja pašvaldībā.

Iekšējie noteikumi "Par finansējuma piešķiršanu amatieru, veterānu un dalība Latvijas Olimpiādēs" nosaka kārtību, kādā Siguldas novada pašvaldība finansē amatieru sportu Siguldas novadā un Siguldas novada sportistu un komandu dalību valsts mēroga sporta pasākumos.

Lai pieteiktos pašvaldības finansējuma saņemšanai, Siguldas novadā reģistrētajām biedrībām, kas nodrošina amatieru sporta aktivitātes novadā, jāaizpilda pieteikuma anketa un tā jāiesniedz jebkurā Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā vai, parakstītu ar elektronisko parakstu, jānosūta uz e-pasta adresi "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt." līdz 15.oktobrim.

Piešķirto pašvaldības finansējumu biedrības var izmantot trenera atalgojuma segšanai, dalības maksai sacensībās, kā arī sporta veida formu, inventāra un aprīkojuma iegādei vai sporta bāzu izmantošanai, ceļa izdevumu segšanai braucieniem uz un no sacensībām vai nodarbībām un citām izmaksām.

Saņemtie pieteikumi tiks izskatīti Sporta veidu un sporta pasākumu finansējuma vērtēšanas komisijā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.