Menu
 

29. maija vakarā slēgs satiksmi uz Rīgas HES tilta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Rekonstrukcijas darbu veikšanai 29. maijā no plkst. 20.00 līdz 30. maija plkst. 5.00 tiks slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim.

AS "Latvenergo" informē, ka Rīgas HES transformatora pārvietošanas dēļ tiks slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim. Šis ceļa posms nakts laikā nebūs pieejams, tādēļ satiksmes dalībniekiem apbraukšanai jāizmanto Dienvidu tilts un/vai Ķeguma HES tilts. 

Doles salas un Zirņu salas iedzīvotājiem nokļūšana tiks nodrošināta, saskaņojot kustību ar satiksmes regulētājiem. Doles salas iedzīvotājiem nokļūšana iespējama no Daugavas kreisā krasta apļa puses (no Ķekavas, Daugmales puses), informējot satiksmes regulētāju (uz apļa). Savukārt Zirņu salas iedzīvotājiem – pieeja no Daugavas labā krasta apļa (no Salaspils puses).

Rekonstrukcijas darbu veicējs SIA "Latvijas energoceltnieks" satiksmes ierobežojumus un izmaiņas ir saskaņojusi ar VSIA "Latvijas Valsts ceļi", kā arī nodrošinātas plānoto satiksmes ierobežojuma shēmu un brīdinājuma zīmju izvietošana.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.