Menu
 

Golfa laukumā "Viesturi" Jaunmārupē norisināsies Mārupes kausa izcīņa golfā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Šā gada 6.septembrī Mārupes novadā golfa laukumā “Viesturi” norisināsies Mārupes kausa izcīņa golfā. Golfa klubs “Viesturi” un Mārupes novada pašvaldība aicina golfa spēles piekritējus pieteikties ceļojošā kausa izcīņai un brīvā dabā, patīkamā atmosfērā mēroties spēkiem golfa spēlē. Sacensību ietvaros tiks noskaidroti arī Mārupes novada labākie golfa spēlētāji, informē Mārupes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Žunde.

“Lai gan Mārupes novads ir salīdzinoši neliels Pierīgas novads, mēs varam lepoties ar plašu aktīvās atpūtas un sporta piedāvājuma klāstu, tajā skaitā laukumu golfa spēlēs piekritējiem. Jāatgādina, ka golfa laukums “Viesturi”, kas atradis savu mājvietu Mārupes novadā, ir vecākais laukums Latvijā. Tas tika atklāts 1998.gada jūlijā un atrodas Jaunmārupē, netālu no Rīgas lidostas. Golfa laukuma platība ir 25 hektāri, un tajā ir deviņas bedrītes. Esam gandarīti, ka varam atbalstīt un veicināt golfa spēles tradīciju arī mūsu novadā,” stāsta Mārupes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs.

Sacensībām aicināti pieteikties Latvijas HCP sistēmā reģistrēti golfa spēlētāji. Sacensību formāts: sitienu spēle, stableford punktu spēle – 18 bedrītes atsevišķā dāmu un kungu konkurencē. Spēlētāji aicināti pieteikties līdz 5.septembrim plkst. 16.00, izmantojot sistēmu "Golfbox.dk" vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., vai zvanot pa tālruni 26444390.

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam ir 25 eiro (pusdienas iekļautas cenā). Golfa kluba “Viesturi” biedriem 20% atlaide no dalības maksas, norāda I.Žunde. Green fee – 20 eiro. Golfa laukuma “Viesturi” sezonas karšu īpašniekiem green fee nav jāmaksā. Balvas labākajiem spēlētājiem gādās Mārupes novada dome, Mārupes Sporta centrs un golfa klubs “Viesturi”. Plašāka informācija pieejama šeit.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.