Menu
 

Siguldietei Anetei Priedniecei bronzas medaļa starptautiskā badmintona turnīrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Starptautiskā turnīrā badmintonā jauniešiem ”Victor Latvia U17 2024” , kas iekļauts Eiropas reitinga turnīru seriālā un risinājās Liepājā, bronzas godalgas kopā ar rīdzinieci Madaru Gauri izcīnija Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas (SBK/SSS) spēlētāja Anete Priedniece.

Turnīrā Anete un Madara izcīnīja divas uzvaras, bet pusfinālā piekāpās ar otro numuru izliktajām Igaunijas badmintonistēm Kaisai Līsai Lepai un Romili Vakai 19:21, 8:21.

Jauktajās dubultspēlēs Anetei pārī ar Zviedrijas pārstāvi Muāzu Faridu dalītā piektā vieta, bet vienspēlēs dalītā septiņpadsmitā vieta, pavēstīja Siguldas badmintona klubā.

Pirmo reizi startējot šāda līmeņa sacensībās, siguldiešiem Jaroslavam Aleksejevam dalītā septiņpadsmitā vieta, Danielam Kubliņam dalītā trīsdesmit trešā vieta vienspēlēs jauniešiem un abiem kopā dalītā devītā vieta dubultspēlēs.

Sacensībās, kurās jaunieši sacentās arī U13, U15 un U21 vecuma grupās, startēja vairāk nekā 120 jaunie badmintonisti no 10 valstīm.

U21 vecuma grupā Anete Priedniece kopā ar valmierieti Rolandu Bratčikovu izcīnīja zelta medaļas. Tuvu goda pjedestālam – ceturtajā vietā – vecuma grupā U15 bija Līva Feldmane un Denīze Saukāne (abas SBK/SSS) dubultspēlēs jaunietēm, bet Jaroslavs Aleksejevs un Daniels Kubliņs bija piektie dubultspēlēs U21 grupā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.