Menu
 

Aptauja Siguldā. Vai pēdējo mēnešu laikā esat apmeklējis kādu publisku pasākumu kopā ar ģimeni? Apriņķis.lv

  • Autors:  Marta Dzintare
Foto - Marta Dzintare un Ginta Zīverte Foto - Marta Dzintare un Ginta Zīverte

Šī vasara iezīmīga ar to, ka beidzot varēja apmeklēt publiskus pasākumus klātienē. Visiem, kas noguruši no virtuālajām teātra izrādēm un “Zoom” ballītēm, bija iespēja izbaudīt kopā būšanas prieku, redzot māksliniekus un citus pasākuma apmeklētājus “dzīvajā”.

Publisko pasākumu apmeklēšana iespējama divos drošības līmeņos: zaļajā (visdrošākajā) līmenī – ja visi pasākuma dalībnieki vakcinēti pret Covid-19 vai to pārslimojuši un to var pierādīt ar sertifikātu – dalībnieku skaita ierobežojumi nepastāv; dzeltenajā (vidēji drošajā) līmenī – ja pasākuma dalībnieki vakcinēti pret Covid-19 vai to pārslimojuši un to var pierādīt ar sertifikātu vai pirms pasākuma veikuši Covid-19 testu un tas bijis negatīvs – gan privātos, gan publiskos pasākumos var pulcēties telpās līdz 500 cilvēkiem, ārpus telpām – līdz 1000 cilvēkiem. Pasākumos var piedalīties arī bērni līdz 12 gadu vecumam bez testa veikšanas. Nedrošajā līmenī – ja piedalās cilvēki, kas nav vakcinēti pret Covid-19, nav to pārslimojuši un nav arī testēti, – publiski pasākumi nav atļauti.

Vēsma, oma trīs mazdēliem

Ar vedeklu bijām uz Baibas Sipenieces stāvizrādi Siguldā. Šajā laikā, kad ir tik daudz raižu, sirsnīga izsmiešanās bija tieši tas, kas vajadzīgs. Un vēl tik skaistā vietā kā Siguldas pilsdrupu estrāde!

Iveta, zobārste

Vasarā apmeklēju diezgan daudz pasākumu. Arī pavisam nesen abas ar meitu bijām uz izrādi “Smiļģis” Dailes teātrī un uz baleta “Drakula” pirmizrādi operā.

Andželika, asistente

Dēls apmeklēja “Bermudu divstūra” koncertu “Avārijas brigādes” parkā. Tas bija diezgan liels pasākums.

Kārlis, skolnieks

Neapmeklēju publiskus pasākumus, jo neesmu vakcinēts.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.