Menu
 

Ogres bibliotēkā notiks žurnālista un Eiroparlamenta deputāta Anša Pūpola filmu vakars

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Izmeklējošais žurnālists, vairāku atmaskojošo dokumentālo filmu autors un Eiroparlamenta deputāts Ansis Pūpols aicina uz filmu vakaru Ogres bibliotēkā lielajā zālē 27.maijā plkst. 17.30. Būs iespēja klātienē diskutēt par notiekošo Latvijā un A.Pūpola izmeklējošo žurnālista darbību, kā arī noskatīties vairākas viņa radītās dokumentālās filmas un uzzināt par filmu tapšanas aizkulisēm.

Tikšanās laikā A.Pūpols demonstrēs:
- dokumentālo filmu “Krievijas armijas izvešana. Nezināmās lappuses”, kas apkopo laikabiedru un vēsturisko notikumu aculiecinieku un dalībnieku atmiņas un atklāj Krievijas armijas izvešanas politiskās aizkulises;
- dokumentālo filmu “Darva”, kurā pētītas daudzmiljonu cigarešu biznesa aizkulises, kā arī apskatīta citu valstu pieredze cīņā ar smēķēšanu, meklējot iemeslus, kāpēc citās Eiropas valstīs ar cigarešu apkarošanu veicas daudz labāk, nekā Latvijā;
- dokumentālo filmu “Eksportētāji”, kas atklāj AS “Olainfarm” Krievijas meitasuzņēmuma “Olainfarm RUS” visai apšaubāmo darbību.

Pasākuma rīkotāji norāda, ka žurnālists kopā ar savu komandu no “Nemelo.lv” ir radījis vairāk nekā 20 dokumentālo filmu, pētot un atklājot gan farmācijas, gan cigarešu biznesa aizkulises, pētījis Krievijas armijas izvešanu no Latvijas 90.gados, atklājis bijušā Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rinkēviča darbību melno pusi, apskatījis “zaļo aktīvistu biznesa” aizkulises utt.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.