Menu
 

FOTO: Ādažnieki pārtrauc mārupiešu uzvaru sēriju Pierīgas skolu basketbola turnīros Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu basketbola turnīrā vecākajā A vecuma grupā puišiem (2000./03. g.dz.) pirmo vietu izcīnījusi Ādažu vidusskolas komanda, pārtraucot Mārupes Valsts ģimnāzijas uzvaru sēriju. Mārupieši iepriekš bija uzvarējuši abās pārējās vecuma grupās, taču šoreiz palika ceturtajā vietā.

Turnīrā Ādažu vidusskolā piedalījās sešu Pierīgas skolu komandas. Pirmajā posmā tika aizvadītas spēles divās apakšgrupās, bet pēc tam notika finālmači, nosakot galīgo vietu sadalījumu. Pa divām uzvarām grupās izcīnīja Ādažu un Krimuldas vidusskolas basketbolisti. Ādažnieki ar 32:15 pieveica Ropažu novada vidusskolu un ar 34:11 Babītes vidusskolu, bet krimuldieši ar 32:28 Mārupes Valsts ģimnāziju un ar 38:14 Ādažu Brīvo Valdorfa skolu.

Pusfinālā Ādažu basketbolisti ar 56:17 sagrāva mārupiešus, bet Krimuldas jaunieši daudz saspringtākā cīņā pārspēja Babītes basketbolistus 39:27. Finālā Ādažu vidusskolnieki vēlreiz nodemonstrēja savu pārākumu un visai pārliecinoši pieveica Krimuldas vidusskolas audzēkņus 48:27.

Spēlē par trešo vietu Babītes vidusskolas komanda uzvarēja Mārupes Valsts ģimnāziju 31:24, bet apakšgrupu trešo vietu ieguvēju savstarpējā mačā par piekto vietu Ropažu novada vidusskolas komanda ar minimālu pārsvaru uzvarēja Ādažu Brīvo Valdorfa skolu 18:17.

Nākamās sacensības Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu programmā ir florbola turnīrs B vecuma grupas puišiem, kas 10.decembrī paredzēts Inčukalnā un Ulbrokā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.