Menu
 

Pierīgas futbola dueļos Mārupe pārspēj Olaini, Ķekava – Salaspili

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – facebook.com/Marupesfutbols Foto – facebook.com/Marupesfutbols

Nedēļas nogalē Latvijas futbola pirmās un otrās līgas turnīros aizvadīti divi Pierīgas klubu dueļi. Nākotnes jeb pirmās līgas turnīrā Mārupes sporta centra futbolisti savās mājās uzvarēja Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” komandu, bet otrajā līgā futbola klubs “Ķekava/Auda” pārliecinoši apspēlēja futbola klubu “Salaspils”. Divas uzvaras Ķekavas un Olaines komandas guva Sieviešu līgas turnīrā.

Mārupes un Olaines futbolistu spēlē Jaunmārupes stadionā visi trīs vārti tika gūti desmit minūšu laikā otrā puslaika otrajā pusē. Vispirms Timofijs Marusi un Gints Štrauss panāca 2:0 mārupiešu labā, uzreiz pēc tam Marks Pačepko vienus vārtus atguva, tomēr vairāk “Olaine” nespēja – Mārupei uzvara 2:1.

Vēl vienā pirmās līgas spēlē Upesciemā futbola skolas “Alberts” vienība ar 1:0 pārspēja “Leevon PPK” futbolistus un ar 19 punktiem astoņās spēlēs kļuva par turnīra tabulās līderiem. Mārupes sporta centram ir 10 punkti un sestā pozīcija, bet AFA “Olaine” – 5 punkti un 11.vieta 14 klubu konkurencē.

Latvijas otrās līgas B grupas piektās kārtas spēlē FK “Auda/Ķekava” futbolisti svētdien savās mājās uzņēma futbola klubu “Salaspils” un pārliecinoši uzvareja 3:0. Pirmā puslaika beigās rezultātu atklāja Nsingani Ridi Kiala no Kongo DR, otrā puslaika vidū pārsvaru dubultoja portugālis Diogu Prudensiu, bet septiņas minūtes līdz beigām salaspilieši ieraidīja bumbu savos vārtos.

Pēc piecām kārtām “Ķekava/Auda” ar 10 punktiem dala 2.-4.vietu, bet FK “Salaspils” ar četriem punktiem ir sestie. B grupā spēlē astoņas komandas.

Sieviešu futbola līgā FK “Auda” futbolistes viesos pret priekšpēdējā vietā esošo FK “Iecava”/DFS svinēja pārliecinošu uzvaru 3:0 – pirmajā puslaikā precīzi sita Samanta Laškova, bet pēc pārtraukuma Laura Gluškova un Madara Ērika Paidere. Trīs vārtus, turklāt visus 20 minūšu laikā otrajā puslaikā, guva FK “Olaine” futboliste Kristiāna Estere Punga, nodrošinot uzvaru 3:1 mājas spēlē pret citu pastarīti Rīgas Futbola skolu.

Turnīra tabulā pēc sešām kārtām “Auda” ir piektajā vietā (8 punkti), bet “Olaine” sestajā (6 p.).

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.