Menu
 

Izvairoties no sadursmes ar dzīvnieku, autovadītāja Olaines novadā nāvējoši savaino velosipēdisti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Svētdien plkst.10.04 Olaines novada Stūnīšos notika ceļu satiksmes negadījums, kā rezultātā gājis bojā cilvēks, informēja Valsts policijā. Sākotnējā informācija liecina, ka automašīnas "Škoda" vadītāja braukusi pa ceļu, uz kura izskrējis dzīvnieks.

Lai izvairītos no sadursmes, autovadītāja nobraukusi no ceļa un, nespējot atgūt kontroli pār transportlīdzekli, uzbrauca 1944.gadā dzimušai velosipēdistei, kura no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Negadījumā cietusi un slimnīcā nogādāta arī automašīnas vadītāja. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā pēdējo triju dienu laikā Valsts policija Rīgas reģionā reģistrējusi 147 ceļu satiksmes negadījumus, kuros viena persona gājusi bojā un 31 cietusi. Cietušo skaitā ir astoņi gājēji un desmit velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Triju dienu laikā likumsargi aizturējuši 13 autovadītājus alkohola reibumā (sestdien vien 11) un trīs – narkotisko vielu iespaidā. Par agresīvu braukšanu Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē sastādīti seši administratīvā pārkāpuma protokoli, par braukšanas ātruma pārsniegšanu – 224 protokoli.

Kopš piektdienas Rīgā un Pierīgā reģistrētas 32 velosipēdu zādzības un viena automašīnas zādzība, kā arī sešas zādzības no mājokļiem.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.