Menu
 

Kopš nedēļas sākuma ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 24 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 216 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki. Cietušo vidū ir 11 gājēji, trīs velosipēdisti un viens elektrisko skrejriteņu vadītājs, liecina Valsts policijas informācija.

Trešdien no rīta bija notikusi vieglās automašīnas avārija Olaines novada Olaines pagastā. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja trīs cilvēkus, kurus nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti astoņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un divi narkotisko vielu iespaidā.

Vienam dzērājšoferim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet deviņi tiks saukti pie kriminālatbildības. Četriem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet piecos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Kopš pirmdienas sastādīti 98 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un astoņi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas divas automašīnu zādzības, piecas zādzība no mājokļa un viena laupīšana.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.