Menu
 

Rīgā izsludina konkursu trīs Kārļa Ulmaņa gatves posmu atjaunošanai

  • Autors:  LETA
Foto - google.com Foto - google.com

Rīgas pašvaldība ir izsludinājusi konkursu, lai izvēlētos darbu veicējus trīs Kārļa Ulmaņa gatves posmu atjaunošanai, informēja Rīgas pašvaldības Ārējās komunikācijas nodaļā.

Kopumā šogad plānotos seguma atjaunošanas darbus 39 objektos pašvaldība ir sadalījusi trīs lotēs, darbu veicējus atlasot trīs konkursu kārtībā. Vietām segumu iecerēts atjaunot gan ietves, gan brauktuves daļā.

Šobrīd izsludinātais konkurss ir sadalīts trīs daļās - Kārļa Ulmaņa gatves seguma atjaunošanai posmā no Liepājas līdz Jaunmoku ielai, seguma atjaunošanai posmā no Jaunmoku līdz Gramzdas ielai un paralēlajās joslās abos virzienos un seguma atjaunošana posmā no Gramzdas ielas līdz pilsētas robežai.

Iepirkuma pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 30.maijam. Katram posmam darbu izpildes termiņš ir atšķirīgs. Atkarībā no veicamo darbu apjoma konkrētajā posmā, darbu izpildes laiks ir noteikts no 102 līdz 150 kalendārajām dienām pēc līguma parakstīšanas. Darbus plānots sākt vasaras sezonā.

Tāpat šobrīd turpinās pirmā konkursa pieteikumu par seguma atjaunošanu 19 vietās pretendentu izvērtēšana, kā arī izsludināts vispārīgās vienošanās būvuzraudzības iepirkums. Plānots, ka drīzumā izsludinās trešo un noslēdzošo konkursu, kas ietvers 17 vietas, kur šī gada būvdarbu sezonā plānots veikt seguma atjaunošanas darbus. Pašvaldība par šī iepirkuma izsludināšanu un tajā iekļautajām vietām informēs atsevišķi.

Iepriekš jau ziņots, ka šī gada 17.aprīlī, Rīgas domes ārkārtas sēdē deputāti pieņēma lēmumu atvēlēt līdz 10,3 miljoniem eiro seguma atjaunošanas darbiem 19 ielu posmos, no pašvaldības budžeta piešķirot līdz 1,5 miljoniem eiro un 8,7 miljonus eiro aizņemoties no Valsts kases.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.