Menu
 

Aptauja. Jūsu novēlējums Latvijas valstij dzimšanas dienā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

18.novembrī plkst. 13.30 Rīgā, 11. novembra krastmalā, notiks Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienai veltīta Latvijas un sabiedroto bruņoto spēku, Iekšlietu ministrijas pakļautības iestāžu un Jaunsardzes vienību militārā parāde. Parādi, kurā piedalīsies aptuveni 1500 karavīru, zemessargu, policistu, robežsargu, ugunsdzēsēju glābēju un jaunsargu, komandēs Zemessardzes komandieris pulkvedis Kaspars Pudāns. Parādē ar karoga grupu piedalīsies arī sabiedroto spēku karavīri no Albānijas, Kanādas, Čehijas, Igaunijas, Islandes, Itālijas, Lietuvas, Melnkalnes, Polijas, Slovākijas, Slovēnijas, Spānijas un ASV. Šogad parādē otro reizi piedalīsies arī Ukrainas karoga grupa. 

Rūta

Latvijai un pasaulei novēlu mieru šajā situācijā. Miers virs zemes ir tas, kas visvairāk ir nepieciešams, diemžēl tas nevis vairojas pasaulē, bet mazinās. Arī labklājību novēlu. Lai tauta dzīvotu labāk un pārtikušāk visās jomās!

Aija

Novēlu Latvijā tādu valdību, kas gādā par to, lai iedzīvotājiem būtu maize. Lai domātu par iedzīvotājiem un par to, lai viņiem ir ko galdā likt!

Edvards Jānis

Es novēlu Latvijai ilgu mūžu un lai Latvija būtu plaukstoša valsts.

Marika

Mieru novēlu! Un zilas debesis virs galvas. Lai pie mums nenotiktu tādas lietas kā Ukrainā un citviet pasaulē. Mums ir jāspēj novērtēt, ka mūsu valstī ir miers. Paldies Dievam!

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.