Menu
 

Kā jautri iepirkties kopā ar bērniem

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Vispirms jāuzsver, ka mūsdienu tehnoloģijas dažreiz ir super noderīgas. Ja jums ir pieejams internets,   ir pat finansiāli izdevīgāk jūsu ģimenei veikt pirkumus, paļaujoties uz interneta brīnumiem un pasūtot nepieciešamo tiešsaistē. Tomēr mēs neiesakām to darīt katru reizi, kad pietrūkst papīra dvieļu vai brokastu ēdienu. Taču gadījumos, kad vismaz diviem ģimenes locekļiem ir kaut kas iegādājams, labāk ir ieslēgt datoru ar pieeju tīmeklim un izvēlēties preces tiešsaistē. Varam garantēt, ka jums izdosies iepirkties lētāk nekā lielveikalos, jūs ietaupīsiet laiku, turklāt, piegādes izmaksas lielāku pirkumu gadījumos sedz pārdevējs.

Pilsetas mode piedāvā plašas izvēles iespējas visiem, kas vēlas iegādāties piemērotus, kvalitatīvus un nedārgus apģērbus.

Vispirms, ja iepērkaties kopā ar bērnu vai bērniem, jums jākļūst par vienu komandu. Jūsu bērns vislabāk jūtas tad, kad ir novērtēts un saprasts, bet nevis piekrīt iegādāties to, ko vecāki nodomājuši nopirkt. Tāpēc noteikti vajadzētu uzklausīt viņa vēlmes un vajadzības, pirms izdarīt pirkumus. Ja bērni ir mazāki, to visu var pārvērst par spēli. Piemēram, nodēvējot katru iepirkšanās reizi kādā īpašā vārdā.  “Lielais Džinsu Pirkums”, “Ceļojums Uz Pilsētas modi”, “Pērc un Taupi” – tie ir tikai daži no iespējamajiem variantiem. Varat arī dziedāt kādu dziesmiņu, vēlams, visiem kopā. Ir svarīgi justies jautri  un nepiespiesti.

Vēl dažas svarīgas lietas, ko iesaka Pilsetas mode.

Iepirkšanās laiks. Vislabāk to darīt tad, kad bērns ir atpūties un paēdis. Mēģiniet iet no rīta, pēc vakariņām vai agri pēcpusdienā, kad veikalos (un arī interneta veikalos) mēdz būt mazāk pircēju.

Esiet organizēti. Maziem bērniem ir mazāka iecietība pret iepirkšanos, tāpēc jums ir nepieciešams pēc iespējas ātrāk iepirkties. Uzrakstiet iepriekš saskaņotu preču sarakstu pirms laika.

Izvirziet skaidrus mērķus. Runājiet ar bērniem par to, ko vajadzētu pirkt un ko nevajadzētu, lai nerastos domstarpības iepirkumu procesā. Nosakot skaidrus mērķus, jūs dodat savam bērnam labāku iespēju sadarboties.

Padariet procesu jautru. Uzvedības problēmas iepirkšanās gaitā rodas galvenokārt tāpēc, ka bērniem ir vai nu garlaicīgi, vai arī viņus pārāk satrauc piedāvātās iespējas. Piešķiriet bērniem aktīvu lomu iepirkšanās laikā (iespēju spiest pogu PIRKT) vai spēlējiet iepirkšanās spēli. Ļaujiet bērniem iepriekš rakstīt savus preču sarakstus, izvēloties vienu vai divus priekšmetus. Bērni var arī palīdzēt atrast preces internetā, ja ir apguvuši šādas spējas.

Ja ģimenē ir pusaudzis vai pusaudži, vēl pirms iepirkšanās vajadzētu tikt skaidrībā par visu, kas viņam vajadzīgs. Šajā gadījumā ir svarīgas visas nianses: ražotājfirma, krāsa, izmērs, uzraksti, kniedes, šuves. Pusaudži parasti neaizdomājas par cenu, tāpēc vienošanās ar viņiem šajā svarīgajā jautājumā jāpanāk vēl pirms pirkuma izdarīšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.