Menu
 

Maina nosaukumu pasta nodaļām Jūrmalā un Murjāņos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

“Latvijas pasts” no 2022.gada 1.janvāra maina astoņu pasta nodaļu nosaukumus Rīgas, Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales reģionā atbilstoši katras pasta nodaļas faktiskajai atrašanās vietai.

Kā informēja “Latvijas pasts”, Rīgas reģionā pasta nodaļas nosaukums no jaunā gada mainīsies Majoru pasta nodaļai Jūrmalā un Saulkrastu novada Murjāņu pasta nodaļai – turpmāk Majoru pasta nodaļas nosaukums būs Dubultu pasta nodaļa, bet Murjāņu pasta nodaļas nosaukums – Lojas pasta nodaļa.

Minēto pasta nodaļu klientiem arī turpmāk būs pieejami visi nepieciešamie pasta pakalpojumi – nodaļu nosaukuma maiņa neietekmēs pasta pakalpojumu saņemšanu.

Uzņēmumā skaidro, ka vairākām “Latvijas pasta” nodaļām ir vēsturiski veidojušies nosaukumi, kas patlaban vairs neatbilst konkrēto pasta nodaļu faktiskajai atrašanās vietai. Lai sakārtotu šo pasta nodaļu nosaukumu atbilstību reālajai situācijai, pieņemts lēmums no 2022.gada 1.janvāra mainīt astoņu pasta nodaļu nosaukumu Rīgas, Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales reģionā. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.