Menu
 

Meklēs iespējas Jaunmārupē izveidot jaunu katlumāju

  • Autors:  LETA
Jaunās šķeldas katlumājas būvniecība pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" siltumcentrāles nr.3 teritorijā. Foto - Ivars Soikāns, LETA Jaunās šķeldas katlumājas būvniecība pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" siltumcentrāles nr.3 teritorijā. Foto - Ivars Soikāns, LETA

Mārupes pašvaldība meklēs iespējas Jaunmārupē izveidot jaunu katlumāju, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Lai nodrošinātu Jaunmārupes ciema centralizētās siltumapgādes sistēmas siltumenerģijas lietotājiem pēc iespējas zemāku siltumenerģijas gala tarifu, Mārupes novada pašvaldība veic tirgus izpēti un aptaujā ieinteresētos komersantus, kuru rīcībā ir vai varētu būtu pieejams nepieciešamais siltumenerģijas attiecīgas jaudas ražošanas tehnoloģiskais aprīkojums.

Komersanti aicināti izteikt savus piedāvājumus sadarbībai ar pašvaldību par saražotās siltumenerģijas, uzkarsēta ūdens siltumnesēja veidā, piegādi pašvaldības siltuma avota efektīvas, drošas un nepārtrauktas darbības vajadzībām.

Jaunmārupes centralizētās siltumapgādes sistēma ir koncentrēta apkārt daudzdzīvokļu namiem. Nepieciešams izpētīt esošos tīklus un izvērtēt, kur ekonomiski izdevīgāk tiem pieslēgties, lai nodrošinātu siltumenerģijas padevi. 

Jauno katlumāju vēlams novietot uz pašvaldības zemes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.